Продължаваме промяната трябва да бъдат държани на къс повод, каза

...
 Продължаваме промяната трябва да бъдат държани на къс повод, каза
Коментари Харесай

Георг Георгиев: ПП са способни са на изключителни бели, когато се докоснат до власт, затова трябва да бъдат държани на къс повод

  " Продължаваме промяната " би трябвало да бъдат държани на пай мотив, сподели националният представител от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев по Българска национална телевизия.  " Способни са на изключителни бели, когато се допрян до власт. Трябва да има тясна рамка, в която да могат да се обитават ", добави той в отговор на въпрос дали биха взели участие в държавно управление с тази групировка.  Според него би трябвало да се договорят за съответни задания.
 
" Това е твоята задача, ти би трябвало да я реализираш чрез своята експертиза, в случай че я имаш ", разяснява възможното партньорство с " Продължаваме промяната " някогашният зам.-външен министър.
 
От ГЕРБ желаят да схванат и желанията на партията, която предлага кабинет. Георг Георгиев разяснява и възможна коалиция с " Демократична България ". " Първо желаеме да забележим управническа стратегия, платформа, цели, задължения - нещо публично, което да се постави на масата. Да, " Демократична България " и част от партиите, които я съставляват, са наши естествени сътрудници, само че ние желаеме и те да стартират да се държат като такива ", акцентира той.  
 
По думите му обаче ГЕРБ не е в положение да повлияе къде ще отиде третия мандат. Той означи, че ГЕРБ има решение да не ръководи с Българска социалистическа партия, както и че имат друг метод по еврозоната и войната в Украйна. " Много е значимо в този момент да не гадаем, къде президентът ще реши да отиде третият мандат. Искам да бъда оптимист, тъй като България има потребност от непоклатимост ", означи депутатът от ГЕРБ-СДС. 
 
Според него третият мандат след несъстоятелното показване на декларацията от страна на " Продължаваме промяната " е останал единствената опция. " Дори от самата " Продължаваме промяната " никой не стана, с цел да отбрани това, което предлагаха.  Той обърна внимание, че от декларацията не е имало дума за земеделие, инфраструктура и промишленост.
 
" Питате за какво ГЕРБ не я поддържа. Аз запитвам за какво " Продължаваме промяната " не си е подкрепила личната декларация ", сподели Георг Георгиев.  По думите му декларацията е била подписана от 22 депутати, като самият Асен Василев не е я е подписал. " Така че няма по какъв начин да ни задават въпрос на нас за какво не сме ", счита още Георгиев и добави, че Даниел Лорер също не я е подписал. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР